Focus-id

Met veel enthousiasme investeren we onze energie in projecten met een pedagogische en participatieve maatschappelijke benadering. Ontwerp en scenografie worden door het team behandeld in een enkele benadering die grote waarde biedt aan hun verschillende producties.

Deze toegevoegde waarde wordt weerspiegeld in elk van onze ontwerpen in termen van functionaliteit, esthetische en creatieve kwaliteit. Onze ambachtelijke geest, geïnteresseerd in een goed doordacht ontwerp, zal worden omringd door multidisciplinaire teams, door medewerkers die het project kunnen verrijken door de meest geavanceerde technologische kennis. Wij zullen u stap voor stap begeleiden en adviseren tijdens de uitwerkingfase.

Partners met:

Daniel Steenhaut: https://www.danielsteenhaut.com/

Hide4you: http://www.hide4you.com/

Gérante

hilke3-ecran

 

 

 

 

 

Hilke Vervaeke
Industrieel designer

Focus-id is opgericht in 2007, op initiatief van Hilke Vervaeke.

Door haar uiteenlopende professionele ervaringen heeft ze haar creativiteit ontwikkeld. Door haar praktijk heeft ze haar kennis van nieuwe technologieën uitgebreid, zoals verschillende 3D-modelleringssoftware en rapid prototyping. Ze is goedgekeurd door de Awex (het Waalse exportagentschap), als een deskundige ontwerper.

Als industrieel ontwerper heeft Hilke Vervaeke verschillende benaderingen:

  • Het ontwerp en de implementatie van openbare voorzieningen en objecten, meer didactisch, zoals de scenografie van musea, bewegwijzering, terminals en informatieborden, ….
  • Het ontwerp en de implementatie van apparatuur en technische onderdelen met nieuwe technologieën.
  • Pedagogische overdracht, industriele vormgeving aan het Institut Supérieur des Arts (hoogleraar Industrieel Ontwerpen en Vorm Onderzoek, Saint-Luc Liège, België).

publication-H-VERVAEKE

info*focus-id.be
(+32) 475.84.22.14